Drar till Borås imorn för shopping

Blir till att stå upp tidigt imorn! Strax efter åtta på morgonen avgår tåget till Borås:).

Väl framme i den mysiga staden blir det shopping på Knalleland med familjen och förhoppningsvis god mat till kvällen. Det här med en god måltid, är något man saknar när man bor själv! Är ju inte speciellt roligt att laga mat till sig själv.

Nu ska ja se om det är något spännande på burken!

Pluggar engelska

Förstår mig inte på detta vädret, ibland är det regn, ibland mullet, ibland sol och återigen regn med blåst. Hade vart skönt om det slutade blåsa någon gång:).

Sitter och försöker göra en bra sammanfattning av en engelsktext men det går trögt alltså. Hoppas på att mycket ska bli klart idag i alla fall.

Fick svar från doktorn ida på mina blodprov, måste komma igen och ta ett nytt prov. Kan möjligtvis vara så att jag har brist på B-12 i kroppen.

Jaja, ska väl ordna sig!

Åter till arbetet!

Its Sunday morning!

Då var det söndag igen då, veckorna går så otroligt snabbt! Känns som om man inte riktigt hänger med ibland. Nu har vi gått tillbaka til vintertid idag också. Ska idag ändå försöka få lite skolarbete gjort, har ett seminarium om en vecka. Behövs trots allt göras! om jag vill känna mig ledig nästa helg:)

12 sidor engelsk litteratur väntar på mig, ska översättas, göras till en sammanfattning med referenser och en peronlig åsikt. Jiiipppi! :(

Bara att återgå till verkligheten.

God mat med film

Blev en lugn lördagskväll. Jag och en kompis lagade god mat och åt kladdkaka som efterätt, mums!
Är så dystert och tråkigt väder just nu, bara blåst och regn! Får hoppas att vädret blir bättre till veckan. Imorn åker mina föräldrar och två av mina syskon till Danmark, var ett tag sen man var där nu! Men är inte så lätt att bara åka iväg när man studerar. Man har ständigt känslan av att det är något som måste göras, antingen att man ska läsa en bok, planera något eller skiriva ett arbete.  Men man får lära sig att prioritera lite - det finns mer i livet än att ständigt läsa böcker. Jag gör oftast inget större skolarbete på helgerna, för då tycker jag att man så långt det går ska få känna att man är ledig.

Det är en ny dag imorgon,

natti natti!

Dirty Harrys!

Blev utgång igår till Harrys! Var en helt okej kväll! Men hade vart mycket roligare naturligtvis med äldre folk:) och då sluppit alla dessa småttingar! men men, man bor i en liten stad där tyvärr utbudet inte är så stort.


Monika är go å gla!

 Hehe:)



Alltså börjar bli riktigt trött på att bli förväxlad med mina systrar! Så väldigt lika är vi inte!, visst man ser att vi är syskon,  vi är ungefär lika långa, typ likadan klädstil osv men vi har helt olika ansiktsdrag! Jag förstår det bara inte!
Igår kom det fram en kille och nöp min lilla rumpa och sa: " Tjena Marie! Hur e läget?" Ja bara: Nej, jag är inte Marie. "Jag är hennes syster!" Han fortsatte med: "Jasså är du de!, ni är så himla lika!"

Rekordet en kväll ute är sju gånger då folk kom fram och frågade om jag var antingen min äldre eller yngre syster. De sista där framåt kvällen kanske inte fick de mest glada blickarna från mig.


Lyxfällan och du är vad du äter

Har haft en tv-kväll här med både tv-programmet Du är vad du äter - med Anna Skipper och ekonomi programmet Lyxfällan. Första tanken jag fick när jag såg dessa program var, vad tänker människorna med? De har ju ingen självuppfattning överhuvudtaget, nästan så att man tycker synd om dem. Men bara nästan. Är väl tur för de människor som verkligen har problem med sin hälsa och sin ekonomi att dessa program finns, men att hänga ut sig själv och sin familj så offentligt!? Dina grannar skulle definitift se dig med nya ögon för all framtid.

Bara några tankar som väcktes hos mig,

natti natti!

Imorn blir det studiegruppsarbete hela dagen, sedan är det helg.


Blondin eller brunett??

Har länge funderat på om man skulle färga håret brunt, har varit ljushårig hela mitt liv så det skulle vara kul med en förändring! Men frågan är bara om man vågar och vilket man passar bäst i? Tycker personligen att det är jättefint med att ha brunt hår, men på sommaren tycker jag det är finare med ljust hår. Får fundera vidare på detta, kanske trots allt ska göra som min syster. Hon gick från blont till brunt hår för ett par dagar, trodde jag för i övrigt aldrig att hon skulle göra:D.
Men men, man ska kanske inte vara så rädd för nya förändringar heller! Om man inte testar får man ju aldrig veta.

Jag och två av mina systrar! <3

Yngsta systern<3

Helgen snart här!

Gjorde mattetentan tidigt imorse! Var nära att vi inte fick göra den ida för att när vi (35 personer) stod utanför salen och väntade så kom det ingen lärare. Så typiskt! Just en sådan dag. Men så fick vi syn på en vakmästare, tack för alla vaktmästare säger jag. Hur skulle lärare och elever klara sig utan dem? Ja menar för vaktmästare kan ju fixa allt, för dem är inget krångligt;).

Tentan gick bra, vi blev många förvånade att den inte var svårare! Känns bra!april-08
En rolig fest i "Borre" där vi firade 20-åringen Denise!

Kollade igenom gamla bilder och fastnade då för denna festliga bild! Imorn är det ÄNTLIGEN fredag:)
Funderar på vad man ska hitta på för något, blir förhoppningsvis utgång! :) och kanske ett besök hem till familjen.


Ska iväg och träna Body Balance

Ska bli skönt att komma iväg en stund och träna. Body Balance är en form av yoga som ger kroppen styrka och man får bättre balans, det har också en avslappnande effekt.

Med andra ord - mycket bra för lilla mig som ofta är stressad!

 En härlig sommardag vid stranden, i härliga Tylösand:).

MATEMATIK - VAR ETT TAG SEN JAG PLUGGADE MATTE

Har mattetenta imorn!

Uppgiften är inte att vi skall kunna svaren, utan att vi på bästa möjliga sätt ska förklara på ett så pedagogiskt sätt för lågstadieelever - kan vara nog så svårt!


 Men ska väl gå bra, får vi hoppas:) !

Tänk vad livet kan ändra sig fort

Fick besök av min närmaste vän och hennes fina bebis igår:) Var jättemysigt att få träffa dem!

När vi gick på gymnasiet var vi två tjejer som var ute ofta, shoppade och hade allmänt kul! Vi hade inget större att bry sig om. Nu har kompisen blivit mamma och det syns att hon är så lycklig! :) Jag är så glad för hennes skull! 

Livet måste kännas underbart!
 <3

Unga manliga läkare

Hade hoppats på att få en kvinnlig läkare ida på vårdcentralen - men icke! Man få då alltid dessa gamla doktorer, men ida fick jag faktiskt en ung läkare. Men han var så tafatt bara, jag blev inte mycket klokare efter att jag gått därifrån. Men fick i alla fall reda på att jag kan ha brist på ett ämne i kroppen, låter ju inte så bra! men får vänta och se provsvaren.


Ny vecka, nya möjlighter

Så var det måndag morgon - alltid lika trevligt!
För den morgonpigga typen kanske, själv hade jag gärna kunnat sova ett par timmar till:) men men, så är livet!

Skulle vart i skolan just nu och gjort grupparbete men pga att jag skall till doktorn senare ida så missar jag allt vad gäller skola. I dag skulle vi ha en viktig föreläsning om matematik - men hälsan får gå före, måste se vad det är för fel med mina ömande och stickande ben! kan inte vara normalt att känna så vid 20 års ålder. Jag är ju ingen gamling precis!

Tittar ut genom mitt fönster och det ser ganska trist ute, med regn och blåst. Kan ju alltid hoppas att vädret blir bättre framåt dagen:) Lite värmande sol skulle inte skada!

Senare idag får jag besök av familjen,  de ska hjälpa mig med lite saker. Är väl inte direkt den mest tekniskt lagda personen;).

Ikväll är det ÄNTLIGEN premiär av Prison Break - En av höstens bästa tv-serier!

Gooo Sweden!

Ikväll är det match mellan Sverige-Porugal! :)

Ska självklart följa detta drama, får inte missa så många snyggingar på plan;)



Hetast av alla!

Dagen efter aldrig rolig!

Usssssssssssccccccchhhhh!

Vaknade med illamående och huvudvärk imorse!
Var ute igår och det blev väl lite mkt alkohol för min del kanske:D men men.

Igår var jag på förfest med 10 killar. Killkompisen lovade att det skulle komma ett par tjejer men icke det!
Men efter två timmar dök det upp tre tjejer, jätteroliga också för den delen! nej verkligen inte:P har aldrig gillat de tjejerna. Vi har väl egentligen aldriig gjort eller sagt något till varandra, men ibland räcker det med blickar och dålig attityd.

Jo förresten när jag gick första året på gymnasiet så pendlade jag med tåg, det gjorde jag i å för sig de andra åren också. Men i vilket fall så var det många som kastade bollar gjorda av plastpåsar tvärs över tåget. Ganska löjligt för den delen, men man var 16 år och ganska uttråkad. Det gällde att sysselsätta sig med något. En dag satt jag och ett par kompisar och kastade bollar, vi försökte träffa ett par killar som kastat på oss. Men då råkade jag träffa en av dessa tjejer i ansiktet, oj oj vilken kalabalik det blev! många garvade högt! och jag fick arga blicken av tjejen. Hon uttryckte sig med att säga " åå nu kommer jag att få värsta bullan här åå, gud vad barnsligt" snälla nån jag tror inte direkt man får en bulla av en plastpåste:D
Slutklämm: Lika blond på utsidan som på insidan - en blåst blondin.

Nej nu ska ja inte tjöta mer om det. Var en trevlig kväll för i övrigt! trots att det var lite folk på krogen.
Nu ska jag ha en riktgit slappar lördag, med film, fotboll å godis till kvällen:)

Puss!

 Stickat - inhandlade denna snygga polotröja häromdan! vitt passar alltid:).

 Denna top och kjol hade jag på mig igår:)
Lila - har aldrig tyckt om färgen lilla speciellt mycket, första lila plagget sen jag vet inte när. Men börjar gilla den mer och mer, är ju trots allt en härlig höst färg!

Nu var det ett tag sen...

Hade nästan glömt bort att jag hade en blogg, vart dåligt med uppdatering!
Skulle ju berätta om hur de gick med föreläsaren och det gick väl egentligen som väntat...fast värre! Jag gjorde bort mig.
Det började med att läraren stod och pratade och pratate...det gick en timma, en och en halv och sedan vart det äntligen break! :)

Därefter var det dags för film från 1990- talet..."Måste de alltid visa så gamla filmer" kommenterade jag och detta råkade föreläsaren va klart höra... och kommenterade..."Men de är faktiskt bra!"

Puss!