Vissa föreläsare är ju inte kloka...


Imorse mådde jag inte alls bra:(, illamående och kallsvettig! men det gick över som tur var. Är nämligen inte så roligt att missa föreläsningar, blir så mycket man får ta igen då.

Dagens föreläsning handlade om positionssystemet och om tid och rumsuppfattning. Låter säkert jätteintressant! :D var faktiskt helt okej! Ingenting jämfört med hur vissa föreläsnigar kan vara. Skall ta ett lysande exempel på detta.
Det finns en lärare som är allmänt flummig och mest står och filosoferar för sig själv. En gång började han en föreläsning med att fråga om det var någon av oss som glömt ett paraply sist gång. Men det var ingen som gjort detta. Sedan stod han i princip hela tiden och ryckte och drog i detta stackars parplyet. Folk tittade mer på vad han gjorde med det än lyssnade på vad han egentligen sa. Jag kände mest människa kan du inte låta bli nu! men som sagt detta stackars paraply stod han och gjorde massor av ryck med under föreläsningen. Imorn ska vi förresten för första gången denna termin ha denna "speciella" lärare. Finns stor risk för att jag kommer att somna! haha:D Får skriva mer om detta imorgon!

ciao!

Fräckt kalas med gamlingar som svängde loss på dansgolvet!

Så har också denna helg passerat. Känns som om veckorna bara flyger förbi!
Var igår på 50-års kalas hos min mammas broder, var riktigt trevligt!

De äldre var bättre på att dansa än vi yngre kan ja säga! Måste vart roligare förr ute, då dansade verkligen alla! Tillskillnad från ida, då många bara står och hänger i baren. Trååkigt säger ja!

Jaha, va ska man hitta på ida? Söndagar är det värsta jag vet! Händer ju inget och så känner jag ångest för att det snart är måndag. Men det blir vad man gör det till och det tror jag stämmer ganska bra!

Får sluta här, det vankas käk!
Pizza:)

Puss!