Aktiv

På förmiddagen var jag med syrran och smaskade i mig en semla- med vanlij, gillar inte mandelmassa!
Efter det blev jag äckligt mätt och tog en längre promenad med Emma runt stan:)

I eftermiddag har jag tränat i en och en halv timma, duktigt för att vara mig. Imorn är det skolan som gäller, har inte vart där på en vecka snart. Har vart riktigt soft! :)

Nu ska ja in i duchen och sedan väntas en hårinpackning för håret.



Använder den längst upp till höger, schwarzkopfs produkter är mycket bra!
Luktar dessutom ljuvligt!

Semlor!

Imorn är det en speciell dag, nåväl i alla fall för alla de som älskar semlor! Jag är väl sådär mitt i mellan, enligt mig finns det betydligt goare bakverk. Men ska iväg och ta en fika med syrran imorn och då klart det får bli en semla! :)
Ser smaskens ut!

Sommarjobb

Hade tänkt att ordna något annat sommarjobb i år men det blir nog inom vården som jag jobbat de två senaste somrarna med. Kanske ska man söka sig till Uddevalla i stället? Men är mysigt att vara hemma på sommaren med nära till härliga Grebbestad:) Får fundera på detta!!

Fick höra i lördags att vården= bajs och kiss från en kille.  Sådant här gör mig irreterad! Vissa vet då faktiskt inte vad de talar om. Jobbet är så mycket mer än de, man har ett ansvar för att på bästa sätt vårda människor. Som alltid när man arbetar med männsikor får man sig ett glatt skratt i mellanåt även om det till en viss del kan vara krävande ibland.

 
Finns det något härligare än sol, hav, färska räkor, langos och mjukglass??

Måndag

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt. Tvättat och pluggat en del, men är ganska skoltrött just nu så det går segt. Har i alla fall snart avklarat en kurs på åtta veckor som varit intensiv med seminarium och en tenta. Jag har en muntlig tenta kvar nästa vecka, men sedan är det klart. I slutet av denna vecka får jag förhoppningsvis besked om jag klarade den skriftliga tentan som jag hade för snart två veckor sedan. Vi får hoppas på det bästa! :)

Längtar tills imorn, då blir det träning!


 

Nu blir det te, jordgubbste tillhör en av favoriterna.
Har inhandlat världens godaste jordgubbsaft, smaka den ni! 
Är inne i en period just nu, då enbart jordgubb tycks vara det enda rätta.


Då vart den helgen gjord

Sov länge idag, ända till halv tolv. Brukar sova till max tio, annars får jag lätt huvdvärk och bli seg som en banan resten av dagen.

Igår vart de utgång, med förfest hos Emma! Mycket trevligt! :)
Träffade mycket känt folk ute. Det roliga är alltid när man ser ett känt ansikte och personen själv ser detsamma men ändå inte vågar gå fram. Men efter ett tag så, då tar man tillsist mod till sig och tar en pratstund med personen. Det värsta jag vet när man är ute är bara efterhängsna killar, man kan ju inte ens le förrän de får för sig något och sedan är de som en svans resten av kvällen....jag menar bara för att man dansar med en person behöver man inte vara intresserad, inte jag i alla fall.

Blev natta mat igår, kebab går alltid ner! blev bjuden så bara tacka och ta emot. Sedan lämnade jag mitt sällskap eller jag snarare flydde...jag kan faktiskt gå hem själv.

Puss!



Mitt nya hälsosamma liv

Har funderat länge på att komma igång med träningen och nu har jag äntligen gjort det! För den här veckan i alla fall;)
Men ska i alla fall i fortsättningen försöka tänka på att äta nyttigare och träna mera. Jag känner att det verkligen behövs efter allt stillasittande, det är inte få timmar per dag som jag sitter stilla på min rumpa och läser någon bok.

Nu ska jag äta en god frukost med mycket grönt och färggladda antioxidanter! :)


Tanumstrands Carneval den 14 feb- en besvikelse!

Varje vinter och sommar anordnas en carneval i grebbestad. På sommaren utomhus i centrala Grebbestad och på vintern inomhus på Tanumstrand. Det är tredje året som jag varit där och i år kändes det ganska slött, det var mycket småttingar och inte så roligt som jag förväntat mig. Kanske börjar man bli för stor? men meldelåldern ligger ju betydligt högre än 21 år! Men jag tror mig veta vad det beror på. Visst träffade jag många trevliga folk, gamla kompisar och mindre roliga folk från tiden på högstadiet. Inte så mycket nytt folk som man inte träffat på förut menar jag och det är nog just där problemet ligger.  För visst är det roligare att  träffa NYA MÄNNISKOR! :)

Men men, vi hade det i alla fall trevligt hemma hos mig på förfesten. Med tjejer från gymnasietiden som  jag gillar och är kul att träffa och partaja med;)

 
Sötingar! Denise och Charlotte

 
Charlotte, Justine och deras kompis Helen. Här spelas det spel! :)

Det saknas ett par bilder, men får se när de dyker upp här:D
Puss!

Då var det återigen Fredag!

Idag stod jag upp tidigt, tänkte jag skulle vara lite effektiv och plugga en del. Men icke, jag har mest gått runt och flummat här i lägenheten. Tittat lite på tv, internet, pratat i telefon ett antal gånget och städat. Jag är som sagt inte ens klart med städningen!! jag är nog en bland de segaste på att städa.

Finns så mycket fina vårkläder som jag skulle vilja ha. Men måste spara lite också, hade gärna åt iväg på en solresa i maj, men som det ser ut nu med dåligt arbete på jobbfronten blir det nog dessvärre ingen resa. I kväll blir det lungt fredagsmys med syrran, god mat och en film kanske. Har varit duktig denna veckan på att träna, ska fortsätta med det och förhoppningsvis bli bättre! :)


 Söt klänning, kanske något inför påsken??  rött är alltid snyggt!


Mums!

Efter att haft en tenta idag på tre timmar belönade jag mig själv med tårta och cola när jag kom hem. Skulle vart iväg och tränat i kväll me, men hade ingen energi alls. Låter som en usel ursäkt och det var det väl kanske också:( bättre tag vid nästa träningstillfälle!

 Jag åt faktiskt inte upp hela, lovar;)

21 år!

Jag känner mig då inte alls som en gamling, 20, 21 och 22 vad gör de. Men sen vill jag helst att tiden ska stanna ett tag:)
Har varit riktigt vårväder idag med sol!

Snart kommer familjen, kanske har de med sig något smarrigt!?


 
Mums, kanske en sånhär?


Det blev en sådan här! smarrig var den med tre olika fyllningar (pappa envisas alltid med att ta kort på oss vid födelsedagar, när vi skär en tårtbit). Det är inte det mest praktiska att vara vänsterhänt ibland, tårtspaden är inte gjord för oss. Det blir bara allmänt krångligt och bakvänt!

Tjejmiddag med utgång!

Igår kom ett par vänner hem till mig, vi hade det mysigt med räkor och kladdkaka! :)

Sedan bar det av till korgen, till Mortens!


Hemma hos mig! Det blev presentöppning! :) Söta Emma! :)

Spelet med andra ord är en klassiker! speciellt vid onyktert tillstånd:D

Spelet är är fullt igång!
Goa Camilla! :)Jag och Emma!Puff å Monkis tycker det är kul med spel:) 
Tack för en trevlig kväll tjejer! :)

Fredag med lördag som närmar sig!

Har vart aktiv idag och gjort  mycket saker! :) Jag stör mig bara allmänt på en kille som jobbar på systemet som slänger ut sig kommentarer som" Det är sådana som du som gör att det tar lång tid på systemet" med ett stort flin! HAHA säger jag, inte alls roligt! Jag som snart är 21! Gillar inte sånt där flörtande! :D
Blir förmodligen en av dessa klänningar imorn! vilken är snyggast??

Har varit iväg en snabbis och solat med:)

Imorn kommer vänner på middag, räkor står på menyn! mums:)
På kvällen är det utgång planerad, förmodligen till mortens.

Puss!

Jag blev godkänd!

Fick igår reda på att jag blev godkänd på ett examinationsarbete som jag lämnat in i januari, känns underbart! :)
Idag fick jag respons på layout och på innehåll och läraren kommenterade: " Det känns som om du tar ett par stora kliv framåt! "

Nu ska jag fortsätta att plugga inför en tenta på tisda får hoppas att den går lika bra. Har dock en hel del kvar att läsa! :(

Puss

Skola och träning!

Har idag varit i Trollhättan på högskolan, lyssnat på två föreläsningar om miljön. Nu i eftermiddag har jag tränat, det är så himla skönt efteråt och det känns verkligen bra! :) Finns inget roligare än Body step, men tar dock ett tag innan man lär sig alla steg och rörelserna till.

 
Vi som tränade var kanske inte lika atletiska som de på bilden...men jädrar va vi kämpade! Det är dock inte speciellt många killar som går på dessa pass, en stackare var med oss ida! :) eller kille, han var nog mer en gubbe! hahahah

En helt vanlig måndag...

Har inte hänt speciellt mycket idag, var på förmiddagen på min praktikplats och gjorde en intervju med rektorn angående miljöfrågor. Det bästa var helt klart och få träffa alla mysiga barn! :)


 
Från en lektion som jag hade med eleverna i höstas. Språklära stod på dagens schema.

Mortens!


 Mina nya chinos! :)



Glömde ta med min kamera till förfesten:/ mkt tråkigt! Hemma hos Jennie var det trevligt, godmat, vin och snacks innan vi drog ner tll stan. Där blev det en än gång utgång til Mortens! I kön träffade jag på en kusin, han var pratglad:) hehe!
Riktigt kul kväll!