SNÖKAOS

SHIIIT! När skall det sluta snöa egentligen!?

Befinner mig hemma hos mina föräldrar. Pappa har vart ute och snöröjt sedan sju!! och snön vräker ner. Alla bussar och tåg är inställda och SMHI har gått ut med klass 2 varningar.

Igår var klassen på utflykt vid Hunneberg. Var snöstorm även då, fast det går inte att jämföra med idag. Ruggigt väder!

Skulle helst bara vilja krypa ner under en varm filt vid brasan och läsa en bok. Men måste börja med ett skolarbete som skall vara färdigt tills på måndag.




Bilder från Hunneberg.


Härligt med två OS-GULD!


Utgång i dagarna två

I fredags blev jag bortbjuden på räkor. Nice! =)
Därefter blev det utgång. Ingen hit kväll om man säger så, men alltid kul att komma ut och träffa lite folk.

Igår blev det utgång igen, siktet var inställt på mortens. Stans enda krog för oss över 20. Men nej där blev det stopp. Fick bli samma krog som på fredagen haha. 

HAPPY VALENTIENS DAY! <3

 Nu: OS- för hela slanten.


My Birthday!

Idag fyller jag 22 år!

Det är snöstorm ute, ganska mysigt även om det räcker med den snön som ligger. Det är inte många dagar som det varit snö på min födelsedag. Sist år var det ingen alls, för tre år sedan firade jag min födelsedag i Wales. Det var speciellt, snöstorm och kaos verkligen! (Inga engelskmän använder vinterdäck då de får så lite snö var tredje-fjärde år). Kommer ihåg att vi skulle gå på bio på kvällen, men bion var stängd pga att det låg ett par snöflingor på marken. Slutade med ett besök på puben i stället.


Halv sliten och trött efter en heldag i skolan. Bjuder på denna bild!


Mammas goda tårta med bär och chokladfyllning. En favorit!


Älskar blommor och speciellt rosor! =)


Presenterna bestod av blommor, mysdress, smycken, pengar, choklad (närmare ett kilo med toblerone,) och lite annat smått och gott! Farligt att ge mig choklad, den lär inte vara så länge om man säger så.

Drömmer mig bort till varmare breddgrader...

Så underbart det hade varit med sol och värme just nu. Saknaden är enorm.
Vill bara bort ifrån denna tråkiga årstid och bort ifrån skolan som är så tung just nu. Vill bara vara färdig med skolan och få ett jobb.

Sitter för tillfället och skriver ett CV för ett sommarjobb. Hoppas på att det skall bli bra, har ingen aning om hur ett bra CV skall se ut. Någon som vet!?



Tylösand-09


Converse

För ett par år sedan tyckte jag att converse var jättefula. Verkligen inget för mig i alla fall. Men efter att vänjt mig vid tanken så skulle nog ett par vita var riktigt fina.




Underbara februari...

SHIIIIT VA MYCKET SNÖ VI HAR!!!

Man skall väl egentligen bara vara glad, men då jag har ramlat två gånger och slagit mig så känns det inte så roligt.

Börjar närmas sig fjällenresan nu, måste prova mina nyinköpta termobyxor och sedan är det en del till som skall inhandlas.

Många som fyller i februari och därbland även jag;) är en go månad alltså!