Molnigt...

Det var en ganska stor besvikelse när jag öppnade ögonen i morse. Tjocka moln och blåst! Ser inte ut som de lär bli något vidare solväder idag. Man får väl ändå hoppas att vädret blir bra tills på torsdag. När jag tog studenten var det rigtigt varmt ute! nästan lite väl varmt, jag kände mig som en svettig flodhäst och svimfärdig i mellanåt. Så kanske ett par grader svalare hade underlättat för alla studenter. Och då menar jag framförallt för alla killar som får gå och svettas i kostymer...måste vara en pina! Men det lär bli kallare.

 
Var jääättevarmt när jag tog studenten. Men vilken härlig känsla! Dock hölll alla band på att strypa mig! ;)


Sol hela dagen...

Idag har jag varit hemma hos mina föräldrar och solat. Underbart gott!

Funderar på att åka in till Uddevalla imorn...börjar bli måttligt rastlös på att bara gå runt här hemma. Dagens goda gärning har väl endast varit att jag lagade mat till familjen.


Såhär såg jag ut för ett år sedan i slutet av maj...Ganska kort hår och mitt naturliga raka hår. Gör man inget med det så lovar jag att det är liKA platt som en pannkaka! ;D


Nu såhär...Inte lika blont hår med permanent...Har i och för sig gjort slingor en gång efter detta...så lite ljusare är det...resten får solen bleka, blir så kritvitt annars och det gillas icke!

Framgångsrika bloggerskor!

Det finns ett par bloggar som jag i princip läser varje dag...ibland skulle jag bara vilja byta liv för en dag.

Blondinbella - Första gången jag hörde talas om Bella var i en veckotiding. Då blev jag mest imponerad över att hon var så ung och ändå kommit så långt i karriären! Sedan besökte jag hennes blogg och tyckte även där att hon verkade vara ganska smart om man säger så. Därefter beökte jag youtube och då blev jag verkligen tveksam! Men efter att ha läst hennes blogg en längre tid måste jag säga att man blir lite avis och imponerad på vilken drivkraft tjejen har. Go girl!


Kenza - Även hon en ung tjej som visat fram fötterna! Driven och målinriktad.