Tuesday

Har varit hemma idag från praktiken då jag känt mig halv dålig i ett par dagar. Borde väl egentligen inte träna idag heller...men det rycker i benen!! Men får nog lägga ner ambitionen om att vara  så tränad inför sommaren. Alltid denna hets i tidningar: "Kom i form på en månad" Visst säger jag bara. De borde veta att det tar ett par månade innan man ser märkara resultat. Men men, det var någon som sa såhär: " Det är inte alltid de smala som är de vackraste"
Midsommar-09


Halv åtta hos mig...

Finns det något underbarare program än halv åtta hos mig!? Nej jag tror inte det. Har följt programmet sedan två år tillbaka och jag tröttnar aldrig. Så nu är klockan snart slagen och jag väntar på att få höra Helges ljuva stämma! haha;)

Påsken 2010

Påsken är snart över och det har varit ganska lungt måste jag säga. Blev utgång på långfredagen, hade gärna velat ut på lördagen också men hade förjävliga smärtor i magen. Det är inte roligt att vara tjej alla gånger. Tänk så mycket mindre magsmärtor killar får stå ut med!
Så jag fick umgås med mig själv.
Mycket klagomål här nu känner jag. Men blickar nu i stället fram i mot en ny vecka. Veckan i skolan är mycket förberedelser inför tre veckors vfu. Skall bli roligt i alla fall! =) Sedan skall jag verkligen börja träna mer. Mitt nya mål: tre-fyra gånger i veckan. Kommer jag att klara och hinna med detta!?

Finns så otroligt mycket fint man blir frestad av både i butikerna och på nätet. Väntar på en klänning från Asos. Sedan får det vara slutshoppat med klänningar. Kommer att lägga upp ett par snart till försäljning. Håll utkik!
Denna beiga klänning är snart min.