December närmar sig...

De vart då ett himla tjöt i tidningarna om Uddevalla city ska ha söndagsöppet eller inte. Min personliga åsikt är att jag inte tro att man kan konkerara med torp hur mycket man än vill. Torp har tagit över för längesedan! Bara att inse! Tror inte på att folk handlar så mycket mer bara för att man har söndagsöppet. Man borde i stället satsa på att göra stadskärnan fräshare! Nu ska ju snart Kampenhof renoveras i alla fall. Ett steg mot rätt rikting.

Var och handlade hyasinter idag, de luktar så ljuvligt gott när de börjar blomma! :)
Känns som julkänslan sakta men säkert börjar komma nu.

Är bara snön som fattas nu!


De första snöflingorna har fallit...

När jag gick i väg i morse till bussen var det mycket kallt! Ett par minusgrder och frost. Vid skolan där jag har min vfu hade det kommit lite snö:) mysigt tycker jag!

Har inget större planerat i helgen förutom att det förhoppningsvis blir utgång imorn.
Men det måste pluggas en del - har en vfurapport att skriva, observationer och förberedleser inför ett seminarium och en redovisning. Med andra ord, det finns en hel del att ta tag i!

Längtar till 17 december då jag har min första ledia dag från skolan, börjar sedan igen den 5 januari.

Ibland är barn bara för söta!  :) Kan inte låta bli att skratta åt vissa saker de säger ibland. Är övetygad om att jag valt att utbilda mig till ett mycket utmanande och roligt yrke.

Tandvärken börjar släppa nu...

Har inte haft en alltför rolig helg kan jag berätta! Eländet började  på torsdagskväll då de började spränga i en visdomstand. På fredag var de med viss möda och besvär som jag gav mig av till min praktikplats. Men fick i alla fall en akuttid mitt på dagen, där det konstaterades att jag inte hade någon inflammation men att tanköttet var irreterat. Det blev också tal på om jag eventullt framöver skulle behöva dra ut två visdomständer...som hade växt snett och irreterade varandra. Men fick i alla fall med mig något medel som jag skulle skölja med, man var inte vidare pussvänlig efteråt kan jag ju berätta...inte för att jag planerat något sådant:D men man vet aldrig!

Sedan satte värken igång ordentligt! Blev väl ingen höjdarhelg direkt om man säger så.

På måndag fickjag akuttid igen och denna gång beslutade tandläkaren att denna lilla söta tand, som hon uttryckte det nog behövdes tas bort. Jaha tänkte jag idag!? När jag låg där försvarslös i stolen, jag som aldrig ens har lagat ett hål i hela mitt liv. Tandställning har jag förstås haft, så lite smärta har man i och för sig ståt ut med. Men hon drog i alla fall ut den och det kändes inget alls. Det bara knakade lite obehagligt. Och där slutar denna tandläkarhistoria. Jag ska inte tjöta mer om det nu.

Funderar mest på att man borde ge sig i väg och träna! Behöver mer energi.
Men får satsa på det imorn i stället.

Blev ett upplyft i lägenheten...

Fick besök av familjen ida som hjälpte mig med lite saker i lägenheten. Beställde för ett tag sen canvas tavlor från extra film som ny pryder en av mina väggar! :)

Har också fått mer speglar, är ju alltid bra!

Ett par söta hängande kulor i fönstret.

Har bott i min lägenhet i drygt ett år och nu börjar det kännas som om det mesta är på plats, men det finns alltid något å fixa med.

En klänning som jag beställt från underbara stylebystars hänger nu i min garderob.


 



Its friday!

Det är fredag och jag borde vara glad, men i stället är jag irreterad och trött. Har precis vart hos tandläkaren, jag har jätteont i mina visdomständer! Det är hemskt att ha ont i tänderna, speciellt när man har så ont att man inte vet vad man ska ta sig till... men får hoppas att de lägger sig framåt kvällen! :)

Blir i vilket fall inte utgång ida pga all verk!

Förra lördagen vart det däremot utgång till Mortens! var riktigt skoj!

Var ute med dessa tjejer, Jenny och Emma!



 och Maria!

 Emma och Jag!
Kunde ingen säga till att min Bh syntes!?

 Tjejerna var snälla och ville bjuda på shotar! men denna gick då inte ner.

Men denna drinken lyckades de med! :)

 Mums!


 


                                                Emma får avsluta kvällen!

                                                                  :)





Utgång under Halloween...

Funderade ett tag om man skulle klä ut sig - kanske till häxa eller en ängel! men blev aldrig så.
Invigde i stället en klänning som jag köpte i Borås:).

Var en kul kväll med många goa drinkar!

 Den blåa kornklänningen!